IZRADA CNC MASINA PDF

Oltronic: cnc tehnologije. Proizvodnja CNC mašina i moderna mašinska rješenja. Industrijski dizajn proizvoda i računarske simulacije. glodalica/. ako neko moze da mi pomogne pri odabiru cnc masine za obradu drveta. interesuje me koje motore step ili servo,koji drajver,u kojem programu.

Author: Malarisar Zulushakar
Country: India
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 10 February 2017
Pages: 457
PDF File Size: 13.76 Mb
ePub File Size: 13.55 Mb
ISBN: 823-9-48406-309-5
Downloads: 76689
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Bradal

Zidna polica Arc Materijal: Dekorisan bojom i lakiran. ORN Ukras-Ornament od gvozdja. Izrada u vise boja i vekicina. Revera Design nudi resenja po meri klijenta.

Mikrofon, Baza I kablovi- na zahtev kupca, upakovani u tehnicku penu u namenskom pakovanju. Izdvajamo iz ponude – Formatizeri za drvo Cormak formatizeri i stone testere. Vrsimo uslugu CNC rezanja Kasirane Pene proizvoljnog oblika do dimenzija x mm i debljine do 1cm. Dvopero Aluminijum FAE – 6mm.

Forum stolarske radionice / cnc masina za duborez

Cak i na oblim predmetima kao sto je oklagija. Nudimo kompletnu uslugu od ideje do projekta i izrade prototipa.

  100-FPS A30 PDF

israda ORN Ornament od gvozdja. Reklame- Duborez u Stiroduru ili PU peni. Izradjeni su hladnim oblikovanjem. Izuzetno lake i jednostavne za montazu. Duborez u PU peni. Izdvajamo iz ponude – Cormak Testere za metal Pogledajte najvecu ponudu testera za metal u Srbijipreko 20 modela od radionickih testera do industrijskih.

– najposeceniji srpski sajt o CNC mašinama i obradi

Izuzetno efektne sa izradom u vise boja. Kucni broj od PU pene. Meni pitanja i odgovori. Mogucnost montaze samo lepljenjem.

POPUNITE LOKACIJU U PROFILU!

Kapaciteti secenja od fi mm do cak fi mm. Duborez je radjen uz pomoc CNC masine. Ovo su metalni stolovi iz nase radionice.

RN izradjen je od gvozdenog lima – Debljina – 3mm – Duzina – mm – Sirina – mm. Dvopero Aluminijum FAE – 5mm. Posedujemo veliko iskustvo u mawina proizvodnje i cost-effective resenja. Posedujemo cn iskustvo u projektovanju u industriji i industrijskom dizajnu. Moze se zalepiti na fasadu tako da se ona ne ostecuje busenjem ili zavrtnjima. Novo na nasem trzistu. Proizvodimo CNC masine za obradu metala, konverzijom glodalica za metal, cnc plazma stolove i CNC glodalice za drvo i aluminijum.

  ANALYS I EN VARIABEL ARNE PERSSON PDF

Odlican odnos cene i kvaliteta.

Masine odlikuju stabilna konstrukcija velika radna brzina kao i licencirani softwer. Kucni broj od gvozdja – u Etno stilu. Wolfgang Powered by ASP.

Mozemo se pohvaliti da u ponudi imamo preko masina za profesionalne korisnike. Moj profil Nove poruke 0 [ Log In ]. Dvopero Masjna FAE – 1.

Masinskom Pirografijom mi mozemo vrsiti i serijsku produkciju.