COPII MATRICEI PDF

David Icke – Secretul suprem David Icke – Revolta Robotilor David Icke – Copii matricei. David Icke – Proiect SEMPER FIDELIS. Carti Gratis. 1, Copiii matricei, Secretul suprem volumul 1 David Icke – 13 oferte la preturi avantajoase. Share: Copy. David Icke – Secretul Suprem (apare in curand – solicita. 3 years ago views; Copii matricei (1) 3 years ago 1, views; Mierea1 3 years ago views; Cartea misterului pecetluit 3 years ago 1, views.

Author: Vishura Bralabar
Country: Somalia
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 2 June 2011
Pages: 366
PDF File Size: 7.82 Mb
ePub File Size: 4.24 Mb
ISBN: 511-5-54462-705-4
Downloads: 78750
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gardajora

Mafricei jumatatea filmarii mereu intervenea ceva si maticei reuseam sa vad concluziile. Vibratia lui Sauron din Lord Of The Ringseste foarte apropiata ca si impact de cea a lui Saturn cine a vazut filmul isi poate aduce aminte cat de puternic se pune accentul pe acest aspect in film, cat de puternica, violenta, posedanta si intruziva era.

Aceste simboluri se regasesc in diverse sigle de pe la marile corporatii multinationale dupa cum veti descoperi si in filmul de azi.

  LEAD2PASS 350-001 PDF

David Icke-Copiii Matricei

Saturn a fost dintotdeauna asociat cu Satana, din mai multe motive. Mai multe detalii interesante despre simbologia lui Saturn gasiti in articolul de mai jos. Recomand aceasta prezentare cu toata inima!!!! Am gasit in acest film foarte multe lucruri absolut WOW care mi-au aprins multe beculete si am facut noi conexiuni, de la nivelul de intelegere la care sunt acum.

Sau cand vezi Pentagrama, chiar crezi ca daca are coarnele in sus e malefica si cu coarnele in jos este benefica?

In acesta regasim deloc surprinzator acum, sigiliul lui Saturn. Crezi ca acum oamenii care se uita la svastica rezoneaza cu incarcatura si demonizarea data de mass media si presa corporatista in ultimii 80 de ani sau cpii incarcatura ei milenara benefica?

Dumnezeul musulmanilor este Allah Sa fie satanica, crestina sau pagana? La egipteni era Mer – Ka – Ba. Nimeni nu poate distruge legile co;ii care eu le-am instituit.

Este cea mai concreta recunostinta! Explicatile oferite de David Icke reprezinta o posibila interpretare. Mi-au trebuit trei zile ca sa o pot vedea pana la capat in mod constient.

  FERNANDO SAVATER POLITICA PARA AMADOR PDF

Intuitiv a crezut asta. Lucrurile se leaga tot mai mult. Altfel spus, Luna este unul dintre cele mai misterioase obiecte din sistemul solar.

[PDF] David Icke-Copiii Matricei – Free Download PDF

Acum am inteles de ce. Publicat de FreeYourMind la Nu intelegeam de ce nu pot vedea o filmare de 50 de minute de la maricei pana la capat. Eu cred ca este posibil ca intr-un trecut indepartat Saturn sa fii fost Soarele sistemului nostru solar, care acum se afla cumva in decadere spirituala un arhanghel cazut, arhon.

Pan a fost spiritul care conducea lumea de jos. Mer campurile de energie ce se rotesc in jurul lui KaBa Uneori acestea sunt legate un pic fortat sau pur si simplu arbitrar, insa nu va cramponati in a vedea matrivei ci selectati-o, pastrand ceea ce considerati a fi bun.