COMENTARIU MOROMETII PDF

Aparitia romanului ” Morometii” i 2 comentarii. 6 Apariţia romanului ” Moromeţii” i se datorează Aurorei, pentru că ea este cea care a. Romanul social obiectiv realist postbelic – Morometii – Marin Preda Comedia – O scrisoare pierduta – ale (comentariu). Marin Preda-Morometii-Comentariu audio pentru bacalaureat.

Author: Brajas Dohn
Country: Austria
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 21 December 2011
Pages: 346
PDF File Size: 17.1 Mb
ePub File Size: 20.76 Mb
ISBN: 474-9-55093-678-2
Downloads: 85779
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mezikus

Plus ca vorbeste de parca are prune in guranu se prea rdica la nivelul personajului Moromete sau la anvergura lui Rebengiuc. Mai apar niste nume usurele gen Paul IpateAndi VasluianuToma Cuzindeci se mizeaza pe publicul de la tvceea ce e o premiza gresita.

Poate face Malaele mai mult decit jenantul mos Peleus din Las Fierbinti? Totusi trebuia si V Rebengiuc sa apara in film. Glume de doi bani, dictie zero, aceeasi bilbiiala voita pe care o auzim de cel putin 20 de ani, a imbatrinit prost actorasul.

Daca se face un mix din mai multe scrieri ale lui Preda,s-ar putea sa iasa un lucru bun! Atat spun, uita-te la Nunta Muta si iti vei schimba parerea: Nu se potrivea ca Moromete din cauza varstei, dar sigur se gasea un rol pentru el in film.

  COLLEGE PHYSICS PAUL PETER URONE PDF

Primul, oricand intra in pielea unui personaj de la tara, fara morimetii dar inteligent, cu umorul smecher al olteanului- celalalt, un mare actor de cu totul alta factura care nu modometii fi credibil inr-un astfel de rol, dimpotriva, va crea o reactie de respingere din partea spectatorilor. Chiar daca pare gretos pentru cei care au prins comunismul, un film trebuie sa ramana pentru alte generatii Rebenciuc sa-l pui in rol principal pe H.

Aurora Cornu, marea iubire a lui Preda căreia îi datorăm ”Moromeţii” |

Victor Rebengiuc si Luminita Gheorghiu sunt in mare forma actoriceasca si acumdar cine stie ce calcule meschine si-au facut Gulea si Giurgiu. Sa-l faca asa cum e cartea, sa ramana faptele istorice cum le-a scris Preda.

Morometii 1 este unul din marile romane ale literaturii romana,dar Morometii 2 este un esec, acesta comentriu o comanda politica a acelor vremuri. Manole Scarlat, ai idee macar despre ceea ce afirmi?

Marin Preda-Morometii-Comentariu audio pentru bacalaureat

L-am vazut intr-un serial tv unde juca rol de tarandar a fost penibilcu tot respectul pt. Este uluitor cum un regizor de renume poate sa nu inteleaga diferenta dintre doi actori: Da, Salaman, e rezonabil, dar ma gindesc ca pot presupune cum va arata o casa daca vad materialele din care va fi facuta, nu?

  KEDOKTERAN OKUPASI PDF

Mai bine nu faceti filmul decit sa il faceti cu Malaele, acest Arsinel 2 al teatrului romanesc. L-au ales pe Malaele pt. E adevarat ca de la primul film au trecut ani, o generatie, mai precis, dar buba e ca primul film a fost difuzat destul de des, nu e ca in filmele cu James Bond, unde spectatorii de azi nu au prins varianta cu Roger Moore, de exemplu si nu prea au cu ce compara.

E un circar de doi bani, nu un actor solid, talentat. Sa mai faci si un film pe care toata lumea il va compara cu primul Treaba lor dar dupa aia sa nu se jeluiasca ca de ce nu merge publicul la cinema.