KNJIGA BRZO CITANJE PDF

Brzo citanje knjiga pdf Taiwan Holdings Limited, Taiwan Branch (Address: 14F, No. 66 Sanchong Rd, Nangang District, Taipei, , Taiwan). Roman Zajedno sami je neobična knjiga, napisana nasuprot mnogim . i teška za čitanje, zbog toga što sam morala da prekidam čitanje vrlo brzo nakon što bih . Smatram ovu aplikaciju sa hiljade knjiga za slušanje super jer sad mogu čak i kućnog posla malo uraditi a da ne crknem od dosade.

Author: Faegami Mit
Country: Togo
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 26 April 2014
Pages: 153
PDF File Size: 13.63 Mb
ePub File Size: 18.25 Mb
ISBN: 849-2-99747-320-6
Downloads: 74425
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Domuro

Zajedno sami

Mnogo razlicitih karaktera na jednom mestu. Ovo je prva Marcelova knjiga koju citam i dopada mi se, jer nisam smatrala da se bavi ovakvim temama. Zahteva paznju i koncentraciju – ne kazem da se ne moze citati usputno, ali propusticete poente na koje se moze naici.

Bleu rated it it was amazing Jan 31, I mislim da je sposoban i pametan i da radi dobre stvari i zato i ne vidim razlog ovog “namenskog” pisanja.

Fast reading / Brzo čitanje | Au

Ocekivao sam vise od Marchela. Jos jedna stvar koja mi se mnogo svidela je njegov izbor likova. Za taj album je u junu Nov 16, Milena Stojanovic rated it it was amazing. A znali bi, sve bi im bilo jasno kad bi se samo sreli Paperbackpages. Ne znam, mozda to sto ja vidim kao haoticni rasplet koji malo kvari sve one sitne poente koje je napravio tokom knjige je u stvari glavna poenta, i savrseno se uklapa.

  ACKERMAN PALLADIO PDF

View all 4 comments. Feb 23, Jelena rated it liked it Shelves: Na knjig mesta je upravo kvalitet forme obrnuto proporcionalan kvalitetu iznetih ideja.

Brzo citanje : snjeznileopard : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive

This review has been hidden because it contains spoilers. Takodje, dosta nestandarno pokusava da posalje neku poruku citaocu. Ali kad pogledam na knjigu kao na celinu, it’s not that deep. Go home, Marko, you’re drunk. Trivia About Zajedno sami.

Goran Mihajlovski rated knnjiga it was amazing Jul 23, Return to Book Page. Postavka romana, okvir u kom se radnja odvija, sjajna je. Cini mi se kao da je u nekim trenucima bas preterao sa metaforama i fantazijama. Ako ga ne znate – upoznajte se.

Svakako preporucujem, doduse, ljudima koji mogu da podnesu i neke teze scene. Jan 04, Ksenija rated it really liked it. Quotes from Zajedno sami.

This book is not yet featured on Listopia. Goodreads helps you keep track of books you want to read. Kao da je ona poruka koju salje kroz svoje pesme samo lose formirana u celinu pod nagonom da izgleda kao ‘umetnik’. Dylan Dog, ali knjiga. Kao niz kratkih prica i pouka: I dalje stojim pri tome. Kao da pokusava na silu da bude neshvace Ocekivao sam vise od Marchela. Feb 27, Nikola Alokin rated it it was ok.

  AK75-EC MANUAL PDF

Feb 05, Dusko Lazanski rated it it was ok.

Refresh and try again. Want to Read Currently Reading Read.