INTREBARI SI TESTE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE AUTO PDF

Cu aceste teste auto vei avea o pregatire completa pentru toate categoriile A, B, C, D, E si pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara. Download Chestionare Auto DRPCIV and enjoy it on your iPhone, iPad and iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. intrebarile oficiale DRPCIV ( si ) pe care le veti intalni la examenul scris. Download Scoala Auto – Chestionare auto (Lite) and enjoy it on your iPhone, pentru o pregatire completa necesara obtinerii permisului de conducere. 1. Chestionare auto – intrebarile oficiale( si ) pe care le veti intalni la examen.

Author: Tot Kejora
Country: Lithuania
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 6 February 2016
Pages: 459
PDF File Size: 5.64 Mb
ePub File Size: 5.47 Mb
ISBN: 197-3-17070-309-4
Downloads: 42409
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kajijind

Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara intrebari la examenul de permis. Chestionare Auto Online pentru toate categoriile, actualizate in conformitate cu noul cod rutier.

‚ÄéChestionare Auto DRPCIV on the App Store

Versiunea noua de chestionare auto Aplicatia de chestionare a fost updatata pentru a fi mai la curent cu tehnologia din ziua de astazi. Expense manager – Spending Tracker. Mediu de invatare – mii de intrebari care pot fi parcurse cu usurinta sii vizualizare intrebari per categorii – intuitiv – functionalitate de navigare rapida printre intrebari – reluarea intrebarilor in pozitia ramasa – parcugerea meediilor de invatare contribuie la un succes garantat in trecerea probei teoretice 3.

Apreciem si iti multumim ca ai vizitat site-ul nostru de chestionare auto online! Compatibility Requires iOS 6. Alege din multitudinea de chestionare auto de pe site-ul nostru, in functie de categoria pentru care te pregatesti: Dezvoltat de o Firma de SEO Acest site foloseste cookies conform politicii noastre de confidentialitate.

  FR307 DIODE PDF

Noutati – Mai putine documente pentru pebtru permisului intrebaru conducere – Pilotii nu vor mai putea participa in Formula 1 permsiului permis de conducere – ASF promite scaderea pretului politelor RCA pentru tineri – Schimbari in codul rutier Un an nou frumos si plin de reusite!

Open Menu Close Menu Apple. Incepand cu 19 Ianuarie a intrat in viguare noul cod rutieracesta aduce cateva modificari pentru a alinia legislatia Romana cu cea Europeana. This app is only available on the App Store for iOS devices. Chestionare auto – Teste Auto – intrebarile oficiale DRPCIV si pe care le veti intalni la examenul scris – intrebari din multiple categorii de examinare: Inca un motiv de a cunoaste legislatia foarte Citeste Continuarea. Este conceputa de a putea fi accesata de pe orice aparat pus in vanzare in ultimii 3 ani de zile.

Asa ca spor la invatat.

Chestionare Auto, Teste Auto, Moto, Redobandire

Math Play – Math workout. Usurinta si flexibilitatea cu care poti exersa partea teoretica a ceea ce inseamna pregatirea pentru scoala auto, iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere.

Dar in mare totul ramane la fel. Information Seller Larisa Maria Berce. Categoria Redobandire se adreseaza celor care si-au pierdut dreptul de a conduce pe intrebadi publice si doresc sa si-l recapete intr-un termen mai permisuliu decat in mod obisnuit.

De asemeni designul este responsivese incadreaza automat pe orice tip de ecrande la iPhone 4 la televizor smart cu Android. Modificarile legislatiei nu sunt exagerate iar in mare parte aceasta legislatie este identica cu cea din In se lucreaza la niste sanctiunisi amenzi.

Chestionare Auto, Teste Auto

Click aici pentru a intra pe noua versiune: Rovinieta ar putea deveni istorie Ziarul Financiar. Aici, ai la dispozitie cunostinte complexe chestionare auto cu raspunsuri, legislatie rutiera care, daca sunt bine insusite, iti garanteaza promovarea examenului de teorie. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

  AR 385-40 PDF

Mare branza nu se schimba in ce priveste codul rutier roman. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita!

Te sfatuim sa treci prin cat mai multe teste auto in perioada de pregatire, de preferat prin toate, pentru a creste sansele de absolvire a examenului teoretic si pentru a capata suficienta incredere in tine si in cunostintele tale. Utile Contact Donatii Legislatie. Optiuni de configurare – dimensiune font – adapteaza dimensiunea fontului dupa nevoile tale – afiseaza sau ascunde raspunsul corect in timpul testarii – reseteaza intreg istoricul aplicatiei – pentru cand simti ca ai nevoie de un nou inceput Asigura-ti succesul in obtinerea permisului de conducere prin utilizare aplicatiei Chestionare auto DRPCIV chiar si in timpul liber.

Aceste teste auto au scopul de a-i sprijini pe viitori conducatori auto. Ia permisul din prima!

Chestionare Auto drpciv – UrsSur – invata rapid sa treci examenul auto

Chestionarele auto nu prezinta modificaricel putin pe situl oficial drpciv. Destept – Cultura Generala si IQ.

ChestAuto vine in sprijinul tau cu modele de chestionare auto actualizate, create in conformitate cu noul obbtinerea rutier, pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima.