DEZVOLTAREA APLICATIILOR WEB FOLOSIND JAVA PDF

Web. Also, the article shows how the Java 2 Enterprise Edition Platform and architecture helps the Web . aplicaţii standard, folosite pe scară largă. Acum, întreprinderile privesc dezvoltare a aplicaţiilor întreprinderii larg adoptată. Pe lângă. getAttribute(“username”) %> Bibliografie: Dezvoltarea aplicatiilor Web folosind Java. Dezvoltarea de aplicatii web folosind tehnologii: AngularJS/GWT/JavaApplet. Experiență de minim 1 an în: Analiză, proiectare și dezvoltare aplicații.

Author: Bracage Bakree
Country: Yemen
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 26 February 2012
Pages: 431
PDF File Size: 5.55 Mb
ePub File Size: 6.98 Mb
ISBN: 298-7-41544-802-5
Downloads: 36694
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Balmaran

Nivelul tehnic ridicat si reactivitatea au fost dezvolharea unei colaborari fructuoase. In cadrul cursului participantii invata cum sa foloseasca Selenium 2 in procesul de testare. Cursul este o introducere in dezvoltarea de aplicatii Web folosind platforma Java EE. Cursul IPv6 General ofera o prezentare structurata a protcolului IPv6 si conceptele noi pe care acesta le aduce.

In cadrul cursului vom discuta despre cum putem sa scriem stories si sa analizam features, cum sa planificam si sa indeplinim iteratiile precum si cum aplicayiilor planificam Program Increments. Vom discuta despre diferitele tipuri de clasificare si niveluri de testare.

ISSCO is hiring Java developers – ISSCO

Compania Beler Soft ne-a realizat o aplicatie pentru iPhone in cadrul unui contract in regie forfetara. Obiectivul principal al cursului este analiza tehnicilor de construire a unui model conceptual de aplicatie, bazat pe utilizarea sabloanelor. Folosinf in Business Analysis. Curs Arhitectura Software – Metodologie si Concepte.

Curs Unit Testing in.

Echipele sunt foarte eficiente si receptive. In acest an – surpriza! Acest training sprijina participantii in a folosi unul din punctele forte ale Jira: Trainingul nostru abordeaza filosofia reactive programming — provocarile si ariile de aplicare. Maturitate profesionala sub rolosind colaborarii, dezvoltarea aplicatiei conform caietului de sarcini, foarte buna intelegere a subiectului, respect pentru termenii de predare.

  DESARROLLO DE HABILIDADES DIRECTIVAS CAMERON PDF

Planificarea cu Portfolio for Jira. Obiectivul acestui training este de a prezenta Google Guava, o librarie open source bazata pe Dezvolltarea dezvoltata de Google.

Programatorii Beler Soft au gasit solutii la probleme pe care le credeam de nerezolvat. Make sure necessary documents are updated to include clarifications Lead in resolving problem and incident issues when they are encountered and this till a final solution has been identified Continuous Improvement: Termenii de livrare au fost intotdeauna respectati.

Crearea si implementarea unui service desk. Cursul ofera o prezentare de baza a pietelor financiare – titluri de valoare, instrumente financiare derivate, activitatile bancilor de investitii si cicluri de tranzactie.

Acest training se adreseaza celor care vor sa invete bazele de testarii software. Acest training este o introducere in framework-urile Junit 4 si 5.

Acest training abordeaza principalele caracteristici ale acestui limbaj, ariile traditionale de aplicare precum si diferitele metode de a-l folosi pentru dezvoltarea aplicatiilor web.

Sunt foarte multumita ca am ales Beler pentru acest proiect. Create in design documents as part of the agreed project deliverables. Training-ul se adreseaza celor care planuiesc sa implementeze metodologii Agile Scrum, XPin cadrul proiectului sau organizatiei jaga care fac parte, precum si celor care doresc sa compare modul lor de lucru cu cele mai bune practici ale industriei.

Obiectivul prinicipal fiind sa schiteze conceptele, principiile si abordarile esentiale care sunt folosite in dezvoltarea sistemelor high-performing. Ergonomia si viteza de actualizare a informatiilor au fost o reusita.

  DOSSIER STATISTICO IMMIGRAZIONE CARITAS MIGRANTES 2011 PDF

Eficienta tehnica si administrativa. Curs programare in Alicatiilor. Curs Introducere in Apache Camel. In cadrul cursului sunt prezentate si metodologii alternative de testare, cum ar fi testarea pe baza de modele sau testarea Markov. Acest training este dezvoltat pentru analisti de business si alti experti implicati in procesul de analiza a cerintelor si definire de design.

Activitatile din cadrul cursului sunt structurate in jurul unui studiu de caz in care o organizatie creeaza un set de configuratii si scheme care se aplica proiectelor noi si proiectelor existente sunt incluse si best practices.

Catalog Cursuri IT

In cadrul acestui training vom discuta despre Java Persistence API si cum putem sa il folosim pentru persistarea obiectelor Java in baze de date relationale bazate pe Hibernate EntityManager. Cu o experienta vasta in numeroase proiecte internationale, specialistii nostri dispun de un inalt standard de pregatire tehnica, asigurand rezultate de exceptie.

Invata cum sa lucrezi cu Agile si cum poti aplica aceasta metodologie in procesul wen software development. Mai multe informatii despre Open Programare si dezvoltare solutii IT. Curs Java Persistence cu Hibernate. Curs Code Refactoring Java. Curs Testare Software – Incepatori.