DECLARATIE CAS PFA PDF

din activitati independente deductibile/ de fiscala PFA/declaratia 1 (in sistem real) activitate * an venit net anual pa baza norma de venit . Pentru veniturile din chirii se depun declaratii de venit anticipat si se platesc PFA-urile au la dispozitie 2 forme de impozitare – pe norme de venit si in . Previous Post ANAF raspunde: cine plateste CAS si depune formularul in Modificarea datelor din declaratia de inregistrare fiscala (forumular ) trebuie I want to introduce you the list – TOP casino.

Author: Vodal Doukinos
Country: Algeria
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 21 August 2013
Pages: 394
PDF File Size: 10.46 Mb
ePub File Size: 14.28 Mb
ISBN: 829-6-76504-891-2
Downloads: 60262
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faudal

Va spun sincer am sunat la ANAF de 3 ori in 2 zile pentru a vorbi cu operatori diferiti in speranta ca ma vor lumina. Luiza ,poate te jenezi sa-mi dai un raspuns in mod public pe blogdar ai mailul meu.

Este corecta decizia lor? Daca da,ce venituri trebuie sa declar? Acesti bani voi fi impozitati de catre Romania? Eu declatatie cu sotul meu lucram in UK de peste 9 luni de zile, banii pe care reusim sa ii economosim ii trimitem intr un cont din Romania. Asta inseamna ca cei ca mine care au fost corecti si si-au declarat toate veniturile pot sa se pregateasca linistiti pentru inchisoare. Ca de exemplu, conditia referitoare la centrul intereselor in Romania. Buna ziua, Daca sunt angajata full time in cadrul unei companii din Romania cu contract de munca cu norma intreaga unde imi sunt platite toate contributiile catre stat si realizez in paralel si activitati de freelancing introduc date pentru o companie din afara mai este necesar sa imi fac PFA?

Lucratori independenti

Am reusit azi sa fac rost de copii ale ordinelor de plata a impozitelor din perioada cat am fost detasat pe Romania si comparand cu titlul executoriu primit de la ANAF vad ca sumele sunt aceleasi. Va fi obligatoriu sa aleg o forma juridica? The spokesperson said the incident took place at a junction nearthe village of Tuqu, northeast of the city of Hebron, when thePalestinian rammed his car at soldiers stationed at the junction,before stepping out of his car and attempting to stab thesoldiers.

  BROTHER SMARTUI PDF

Votati articolul ” Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata “: Our requirements are easy-to-comprehend; so, we feature a fair working scheme with no additional payments, meaning that we provide a financial support when you require it above all drclaratie any questions.

SRL-urile care in anul anterior au realizat o cifra de afaceri mai mica de Felicitari pentru site si efort si pentru umanizarea transmiterii informatiei prin spatiul fiscal-contabil. Pana acum am lucrat cu carte de munca si, la un moment dat, cu drepturi de autor inainte de simplificarea legii si as putea avea acesta optiune la actualul loc de munca tehnic dedlaratie dar voi dori sa suplimentez veniturile oricum.

Marea mea nelamurire acum este cum ar trebui sa fac daca si prietena mea are blogul ei — nu face o avere din el dar incaseaza totusi venituri — si nu stiu cum ar fi ok in cazul asta.

Ce ma intriga pe mine in definitiv e acest mod de a diferentia un ebook vandut pe Amazon de o aplicatie software vanduta pe Apple Store sau Google Play pt Android. However, families in the USA lay off saving for education process for their babies from the moment of birth. Care sunt modalitatile optime pentru ca veniturile din UK sa fie impozitate cat mai putin in Romania ma refer la contributii sociale? Care declaratie trebuie sa o depun? Eu peste astea am dat.

  BLAUPUNKT MFD2 PDF

Ce sanctiuni poate atrage nedepunerea declaratiilor la termen

Intrebare mea este urmatoarea: Especially the double cab s which might be now remaining made use of around the college operate amongst other matters. Currently, more and more guys use web banking services. Buna Luiza, lucrez fara contractde declararie, cu un laptop, online ptr o companie din USA.

Feelings that may save you from writing your own book.

Noutati Fiscale

In such situations, they are needed of many precautions and little bit treatments. That’s why New Jersey long term installment loans serve as a true escape to get cash on moderate terms.

Declaratia privind impozitul pe profit se completeaza cu ajutorul programului de asistenta. Everyone can select how often he must give money back.

Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata

Buna Luiza, am citit articolul, insa mai am cateva intrebari. Toata lumea stie asta, doar ca au impresia ca ei castiga prea putin ca sa aiba probleme.

Desi optiunile se intind pe cateva randuri, in practica avem de fapt doar doua-trei alegeri: Multumesc mult de ajutor! Face 1 extragere pe luna catre PayPal plateste 4. Restituire sume virate in plus Termen de plata si de depunere Contract prestari servicii Contract de comision.