CCM LA NIVEL DE RAMURA COMERT 2010 PDF

Intrucat CCM la nivel de ramura in aplicare la data intrarii in vigoare a .. Pana la , vechimea in munca se probeaza cu Carnetul de. Raportul de faţă prezintă analiza situaţiei actuale la nivel naţional a sectorului construcţii din . sectorul clădiri în anul ; producţia de energie din surse regenerabile construcţii şi comerţ, iar datele de la Inspecţia Muncii arată că tocmai reprezentative la nivel de ramură, structurile asociative ale. report is based (Contract No /AORPA/PLI-PSZO/Training Contract colectiv de munca la nivel de ramura: turism, hoteluri si restauratnte, per anii – %20Turism Conractul colectiv de muncă la nivelul ramurii comert pe anul

Author: Vigis Ditaxe
Country: Sierra Leone
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 15 April 2014
Pages: 440
PDF File Size: 5.3 Mb
ePub File Size: 11.54 Mb
ISBN: 672-1-85655-940-9
Downloads: 55430
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tanris

Recent am fost informat verbal ca punctul de lucru unde lucrez se inchide. Fiecare angajat din cei doi frati are dreptul la cate de ron? Angajatorul poate cere informatii in legatura cu persoana care solicita angajarea de la fostii sai angajatori, DAR numai cu privirea la activitatile indeplinite si la durata angajarii si NUMAI cu incunostiintarea prealabila a celui in cauza.

Cum ar fi corect, pot inceta contractul dupa ce acesta a fost suspendat de drept, la data pana la care a fost incheiat? Fiecarui grad ii corespunde o clasa minima de salarizare de exemplu 70 pentru gradul I, respectiv 72 pentru gradul II si un coeficient de ierarhizare 5,5 pentru clasa 70, respectiv 5,77 pentru clasa Aplicati CCM pana la implinirea termenului pentru care a fost incheiat, data la care va inceta potrivit legii.

  LA CHITARRA MODERNA RALPH DENYER PDF

Din acea perioada am ramas cu patru zile de recuperare, zile restante din luna septembrie a anului trecut. Eu cred ca este in interesul salariatului sa-si dea acordul de trecere pe o pozitie corespunzatoare starii lui de sanatate. M-am straduit sa expun cat mai pe scurt situatia… dar elementele de detaliu conteaza.

Angajatul si-a depus demisia in perioada de suspendare CFP. CIM incepe si se termina intr-o zi lucratoare.

Tinand cont ca suspendarea tine de organizatie, nu de individ, aveti 2 solutii: Din cele mentionate mai sus rezulta ca posturile disponibile trebuiesc anuntate si ocupate prin concurs sau examen.

Iuliana, Se intocmeste o singura decizie in care se mentioneaza inceputul raamura perioada suspendarii datorata CFP agreat de parti. Activitatea despre care voiam eu sa intreb, o descriu prin urmatorul exemplu: Detasarea este actul prin care se dispune schimbarea temporara a locului de munca, din dispozitia angajatorului, la un alt angajator, in scopul executarii unor lucrari in interesul acestuia.

Pot da o singura decizie cuprinzand toate perioadele? Orice modificare a elementelor prevazute la cm. Daca pozitia respectiva este Administrator financiar studii superioare cod CORNU, nu o puteti ocupa intrucat presupune studii superioare economice.

Editorial Legislatie RU | Ghid de teorie si practica in Resurse umane

Care este termenul in acest caz? Potrivit Codului Muncii art. IR, Unde exista acord, nu exista culpa. Buna Florin, referitor la studiile superioare: Cei de la ITM mi-au spus ca daca persoana pe care vrem sa o angajam are CNP, il putem angaja fara probleme ca cetatean roman.

Editorial Legislatie RU

Angajatul a primit o notificare si a semnat ca a fost instiintat in care se specifica faptul ca la data de 15 mai a. In cazul pierderii Fisei de instruire individuala privind ranura si sanatatea in munca, DA, se intocmeste o noua Fisa cu urmatoarea mentiune:.

  DSC LCD4501 PDF

Daca stiti ca postul se vacanteaza in martie si l-ati bugetat in fondul de salarii pana pe Referitor la intocmirea Foii colective de prezenta: Perioada concediului pentru cresterea copilului prevazut la art.

Gabriela, Ordinea celor 2 variante nu a fost aleatorie. In termen de 5 zile calendaristice de la data declansarii procedurilor de negociere prevazute de art. E posibil sa comerr aparut o alta lege prin care posturile sa fie blocate si in anul ? Multumesc pentru raspuns, insa aceea nu e concediere colectiva. Prin exceptie, salariatul poate fi supus la o noua perioada de proba in situatia in care acesta debuteaza la acelasi angajator intr-o noua functie sau profesie ori urmeaza sa eamura activitate intr-un loc de munca cu conditii grele, vatamatoare sau periculoase — Art 32 alin.

Ma intrebam daca pentru posturile noi aparute exista un termen limita pt a le comunica. Informatiile puse la dispozitie vor cuprinde cel putin date referitoare la: Asa cum precizeaza COR, 22010 cuprinde specialistii care studiaza structurile, metodele, sistemele si procedurile organizationale. Deci raspunsul la intrebarea dvs este NU. Prin urmare, in situatia prezentata de dvs.