ANAF DECLARATIA 710 PDF

are a registered member to view them all so that the costs will remain lower for Us. d anaf . Depunere Declaratii ANAF ONLINE D D D D Aceasta a intabulat acea declaratie. intrebarea este daca am sanse la .. Pensia mamei in a fost , in a fost , in a fost si in pentru a beneficia de decontarea chiriei, respectiv contract înregistrat la anaf. -cnas-si-anaf-nu-vor-fi-demisi-ca-efect-al-presiunii-mediatice om- /nokia-pune-la-bataiesmartphone-uri-lumiape-facebook-

Author: Tugul Faugal
Country: Bahrain
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 5 November 2009
Pages: 461
PDF File Size: 10.88 Mb
ePub File Size: 9.80 Mb
ISBN: 482-3-13306-496-1
Downloads: 93838
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulushakar

Raspunsuri juridice Intreaba un avocat. Rog s ma sfatuiti ce document trebuie sa fac cu angajatul, pentru ca, paguba creata consum de carburant si accident din vina sa si care nu l-a platit sa fie recunoscuta si apoi acel document sa il folosesc in instante pentru a recupera suma de bani. Am rugat sa preia datoria, lasindu-le tot acolo, neluind nimic, decit lucrurile personale De curind am fost contactat de asociatie cum ca as avea datorii acolo.

Eu m-am chinuit cu ei. El spunea ca ii pare declarstia ,ca nu a vrut sa-si insele sotia si de aici s-a ajuns la un intreg razboi cu amenintari ,ca ma distruge daca ii arat sotiei pozele ,daca ii spun ce imi scria el. As vrea sa stiu si parerea dumneavoastra. Ati putea sa-mi dati un sfat va rog frumos.

Are mari probleme cu alcoolul. Banii sunt blocati de 3 saptamani si nici nu mi-a fost avansat un termen de deblocare.

Dupa un drum la banca, am fost informat de un lucrator al bancii anat suma de de lei care reprezenta plata ratei a fost retinuta din popriri. Daca da, care ar fi pe scurt pasii de urmat?

Sotul meu a sunat pe nr respectiv le-a zis ca ne dorim banii inapoi si atunci cel care a raspuns a zis ca o sa faca imposibilul sa avem mobila pe 14 sau La ora actuala ni s-a dat termen Ce este de facut in aceasta situatie? Asta sa intamplat in Am preluat efectiv cazurile internate de externi pe numele meu si m-am ocupat integral de ele.

Relatia dintre cele 4 nu e una buna. Unde pot gasi informatii referitoare la proiectul de lege care prevede acordarea compensatiei platii lunare a creditului pentru prima casa functionarilor publici cu statut special? Cum ar trebui sa abordez compania? Am efectuat urmatoarele demersuri: Intrebarea abaf este pot fi bagat in instanta pentru asa ceva? De curand parintii mei au primit o instiintare de la primaria din sat cum ca au o suma destul de mare de plata pentru impozitul unei cladiri persoana juridica.

  JERRY PETITGOUE PDF

Sau politia trebuie sa ne ceara sau un procurordupa cum banuia jurista noastra? Acum nu mai am cale de acces la proprietate. Acum ma intorc in tara si as dori sa schimb asta. Eu in ianuarie voi depune actele pentru obtinerea autorizatiei de constructie, insa nu vreau ca si elo sa fie proprietar pe casa mea, pe care nu o sa aiba niciun drept, dar nici nu vrea sa renunte la partea lui din teren.

Duminica am avut o criza de sindrom vertiginos in urechea dreapta cu pierdearea 70. De vreo saptamana am vazut ca au demarat deja procesul de poprire, blocandu. Am luat legatura cu agentia la care am facut rezervarea, anf explicat ce s-a intamplat si ca nu e ok si astept de la ei o despagubire in ceea ce priveste acest concediu pt ca din punctul meu de vedere este o pacaleala desi ei au zis ca asta a fost oferta pt care eu mi-am dat ok-ul si singurul lucru pe care Io pot face este o despagubire de 50 euro.

Raspunsuri juridice, raspunsuri la intrebari. Avocatii/specialistii raspund la intrebarile dvs

Care ar fi costuriile unui avocat daca m ar reprezenta in discutiile cu compania. Daca fac contestatie si cer sa se reduca la avertisment am castig de cauza? Cum pot sa intru in posesia acestui teren cu acte in regula? Persoana careia trebuie sa ii dau suma nu vrea sa comunice cu mine, dar eu as vrea sa scap cat mai repede de aceasta povara avand banii. Mentionez ca nu se mai poate convietui cu el, de fiecare data cand ne certam ma batesi spune ceva de genu – asta e bataie?

Am luat legatura cu firma vanzatoare si cu service-ul autorizat pentru a mi se indica procedura de urmat in vederea remedierii defectului inlocuirea ecranului. Problemele au aparut in momentul in care am constatat ca am pierdut anumite beneficii pe care le aveam in momentul in eram titularul celor trei numere.

  ALIGN TREX 450 PRO V2 3GX MANUAL PDF

Mama mea care locuieste in casa mea este disperata de fiecare data cand primeste scrisorile acelea. Trebuie sa stau in preaviz?

Suntem 3 surori din care cea mica are 16 ani si este sora vitrega, ea primind o mai mica parte din apartament decat noi. Am facut cele 3 curse, toate bune si frumoase urmand ca dupa o saptamana sau doua sa le spun daca vreau sa ma angajez ca agent de securitate la firma cu care ei colaboreaza, in momentul acela eu eram in somaj. Cum pot sa beneficiez de conditii special?

Sat beregsau mare com. Plata unei ore din aceste zile se face prin impartirea salariului de incadrare la numarul de ore lucratoare din luna. Avem un apartament luat prin prima casa bun comun pt care nu s a facut 7100.

Procurorul a mentionat in referatul de clasare ca lemnul ar fi fost legal atribuit, pe baza unei hotarari a Consiliului de Administratie. Ce as putea face sa oblig pe acest domn sa imi dea cheia respectiva? In Notificarea pt plata impozitului suprafata de teren pt declatatia platesc impozit este de ,35 mp Am primit acum in o adresa de decoaratia ANAF cum ca trebuie sa platesc 2.

In cazul in care eu voi deceda actul respectiv este valabil pentru mostenitorii mei? Pe data de 17 iulie am primit mesaj ca sunt restant la plata ratelor creditului respectiv.

Anaf stare 112

In anul eu,in calitate de persoana fizica, am cumparat o Baraca metalica,amplasata declqratia terenul aferent Ce ma sfatuiti sa fac? Fapta la care se incadreaza este si trebuie sa asteptam 10 anwf sa-l returneze. Intre timp sotul avea in instanta actiune de obtinere grupa 1 de munca pe care a obtinu-to in iunie Repararea … nu repune produsul in termenul de garantie initiala, exceptie doar in cazul in care neconformitatea nu se datoreaza consumatorului. Trebuie sa dau un raspuns in 30 de zile.